Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRIMELE EVALUĂRI după vandalisme: pagube de zeci de mii de euro la stațiile STB

Inquam Photos/ Bogdan Buda
proteste violente jandarmi politie

Patru stații STB au fost vandalizate în timpul protestului de luni noaptea din Capitală, paguba depășind 30.000 de euro, potrivit evaluărilor făcute de Poliția Locală București. De asemenea, protestatarii au spart și golit de alimente și două tonomate.

„În urma protestelor desfășurate în cursul serii au fost înregistrate următoarele pagube materiale: geamurile sparte la patru stații STB, în Parcul Unirii - 10 coșuri de gunoi, 4 bănci răsturnate și două tonomate sparte și golite de alimente”, potrivit evaluării Poliției locale București.

Citește și: Andrei Caramitru JIGNEȘTE PROTESTATARII: Anaflabeți funcționali care stau cu mama și cu tata. O să se SUFOCE în case

Potrivit PMB, o stație STB costă aproximativ 8.000 euro, deci doar din acest punct de vedere paguba se ridică la 32.000 de euro.

În timpul protestelor de luni noaptea din Capitală 12 jandarmi au fost răniţi, trei fiind duşi la urgenţe, fără probleme majore. Potrivit prefectului Capitalei, 300 de persoane au devenit violente, noaptea, spre finalul protestului. Luni seara Poliţia a aplicat 222 de sancţiuni, în valoare de 200.000 de lei pentru încălcarea restricţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.