Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele imagini cu Jean-Claude Juncker pe Aeroportul Băneasa: Șeful CE a intrat direct în mașină și a trecut pe lângă Viorica Dăncilă - VIDEO + FOTO

Premierul Viorica Dăncilă avea programtă, la Aeroportul Băneasa, o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, luni, după ora 18:30. Întâlnirea nu a mai avut loc. Guvernul dă vina pe SPP, pe care îl acuză că l-a urcat pe demnitarul oficial direct în mașină și l-a dus la hotel, dar și pe faptul că avionul a aterizat mai devreme decât se estimase, fără a fi anunțată de vreun reprezentant al aeroportului. Aeroportul Băneasa este condus de Dan Baciu, cel care e șeful Companiei Naționale Aeroporturi București, soțul Soranei Baciu, fost secretar de stat la Ministerul Economiei în mandatul premierului Dacian Cioloș.

Conform informațiilor, Juncker trebuia să aterizeze la ora 18:30, dar a aterizat la ora 17:52. Viorica Dăncilă a plecat de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa la ora 17:30 și a ajuns la doar câteva minute după ora 18:00. Conform imaginilor difuzate de Digi 24, Juncker a fost urcat în mașină la ora 17:59 și a părăsit pista la ora 18:02.

Imaginile surprinse de postul de televiziune arată cum Juncker e urcat direct în mașină, fără a fi dus la salonul oficial al aeroportului.

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara .

Mihai Gâdea a anunțat, luni seara, la Antena 3, că Viorica Dăncilă a trecut cu mașina sa pe lângă coloana oficială a lui Juncker.

content-image

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.