Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele imagini de la asasinatul care zguduie Poliția Română: Polițistul a fost împușcat de două ori - VIDEO

Apar primele imagini de la crima care a îngrozit România în acest weekend! Un polițist din Timiș a fost împușcat mortal în timp ce se afla în misiune și încerca să oprească maşina în care se afla un urmărit internaţional.

Mai multe despre acest caz aici: Prima reacție a polițiștilor, după ce colegul lor a fost împușcat mortal: Ce s-a întâmplat în trafic

Din primele imagini susprinse de la fața locului se poate observa cum colegii acestuia cercetează locul. De asemenea, o ambulanță se afla prezență. Cadavrul polițistului ucis se afla pe marginea drumului acoperit cu o prelată.

Surse apropiate anchetei susțin că toți polișiștii din Timiș sunt în alertă maximă și au plecat să-l prindă pe presupusul criminal.

Mai multe despre acest caz aici: Noi detalii despre polițistul împușcat MORTAL, în timpul misiunii: Cum s-a întâmplat totul

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre Marcel Lepa Ionel, dat în urmărire la scurt timp după incident. El avea un mandat de executare a pedepsei în urma unei tâlhării.

La un moment dat, în apropierea unei case din localitatea Izvin, polițistul a ajuns față în față cu suspectul, care, se pare, a tras trei gloanțe în angajatul MAI.

Mai multe despre acest caz aici: ULTIMA ORĂ Un polițist a fost ÎMPUȘCAT MORTAL, în gât: Făcea parte dintr-un filtru, în trafic

Surse judiciare au declarat că două dintre gloanțe l-ar fi lovit pe polițist în zona gîtului și pieptului. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Polițistul era angajat la postul de poliție din orașul Recaș.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.