Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele reacții ale handbalistelor după meciul cu Cehia: 'Cel mai prost meci'

gsp.ro
Cristina Neagu

Mădălina Zamfirescu a recunoscut că a avut mari emoții la meciul cu Cehia (30-28), penultimul jucat de România în grupa principală de la Campionatul European şi crede că aceasta a fost cea mai slabă prestaţiei a naţionalei până acum.

A început titulară și asta poate fi o explicație. "Încă tremuram și după ce s-a terminat meciul. Ne așteptam să fie greu, dar nici chiar așa. Sper să fi fost cel mai prost meci al nostru la acest European, iar cu Danemarca să-l reușim pe cel mai bun", a declarat Zamfirescu. Centrul României crede că Danemarca a mai crescut față de ultimele jocuri. "Mie mi se pare că Danemarca arată mai bine acum, o echipă mai omogenă, sper să mă înșel. Cu Cehia a mers atacul, dar nu și apărarea. Ca să câștigăm contra Danemarcei avem nevoie de o apărare mult mai exactă", a adăugat Mădălina, care nu se gândește la oboseala acumulată. "Când ai un meci atât de important, cine mai simte durere și oboseală?".

"Cel mai important e că am câștigat. Mă bucur că mi-am putut ajuta echipa, că am mai adunat o victorie și pornim încrezătoare în fața Danemarcei. Nu le-am desconsiderat pe cehoaice, dar ăsta e sportul, și ele au jucat cu multă ambiție, nu aveau nimic de pierdut", a spus și  Aneta Udriştoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.