Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele vacanțe după pandemie: agențiile de turism își prezintă ofertele

opera de stat din viena

Praga, Viena, Paris sau Istanbul sunt destinaţiile la ofertă pentru un city break. Un city break în Viena costă 195 de euro, iar biletul de avion este inclus. Preţul pentru un city break la Paris porneşte de la 330 de euro, informează Mediafax.

Agenţiile de turism s-au pregătit deja cu oferte pentru vara anului 2021.

Destinaţiile la ofertă sunt Praga, Viena, Paris sau Istanbul. Înainte de plecarea în fiecare oraş din străinătate trebuie citite regulile împotriva COVID-19.

Armand Vasiloiu, un român ce-şi doreşte să călătorească în vara aceasta, vrea să aleagă Viena: „Mă gândesc să plec anul acesta, sincer, într-un city break. Mai exact aş vrea să plec în Austria. Mai exact în capitală, în Viena. Cam spre august, septembrie, să nu fie nici prea cald, nici prea frig. Ca să plec într-un city break sincer mă pregătesc, sunt genul ăla de român care pleacă cu jumătate de casă după el. Un laptop, boxă portabilă probabil, schimburi”.

Prețurile pentru un sejur în Viena pornesc de la 195 de euro. Preţul este pentru o persoană şi include bilet de avion. La banii aceștia este asigurată cazarea trei nopţi şi mic dejun inclus. La intrarea în Austria este nevoie de rezultatul negativ al unui test PCR.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Şi de asemenea, cu 72 de ore înainte de sosire trebuie înregistrare online, iar pe teritoriul austriac trebuie prezentată confirmarea înregistrării.

Preţul pentru un city break la Paris porneşte de la 330 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.