Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primire TRIUMFALĂ pentru naționala U21: sute de oameni s-au adunat în miez de noapte la aeroport/VIDEO

nationala tineret fotbal

Sute de suporteri i-au așteptat, sâmbătă dimineață, pe Aeroportul Henri Coandă, pe "tricolorii mici", la întoarcerea de la Campionatul European, acolo unde echipa U21 a ajuns până în semifinale.

Citește și: Augustin Zegrean, fost preşedinte CCR, reacţie la achitarea lui Toni Greblă: 'Sistemul a vrut să arate că nu face Curtea ce vrea ea'

Galeria echipei naţionale, gruparea "Uniţi Sub Tricolor", a dat tonul, rând pe rând fiind intonate cântecele care i-au purtat pe tricolori spre semifinala cu Germania, informează Mediafax.

"Suntem mândri de voi!”, România, ale / România, ale”, ”Pentru noi, sunteți campioni", au scandat fanii veniți la aeroport.

Tricolorii mici au plecat din Italia vineri, 28 iunie, la ora 22:30, și au ajuns pe aeroportul Henri Coandă din București sâmbătă noapte, 29 iunie, la ora 01:30.

Ambiția, spiritul de sacrificiu și dorința de "mai mult" de care au dat dovadă băieții lui Mirel Rădoi la acest Campionat European i-a cucerit pe români, care i-au susținut într-un număr foarte mare la toate cele patru meciuri jucate la turneul final. În afară de suporterii care au mers pe stadioane, România U21 a ținut cu sufletul la gură alte milioane de români, care i-au privit din fața televizoarelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.