Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul caz de infectare cu COVID-19 la combinatul siderurgic din Galaţi. Colegii cu care a intrat în contact au fost izolaţi la domiciliu

Twitter
coronavirus

Primul caz de infectare cu COVID-19 a fost anunţat luni la Combinatul Siderurgic Liberty din Galaţi, au confirmat reprezentanţii combinatului pentru MEDIAFAX. Colegii cu care a intrat în contact au fost izolaţi la domiciliu, anunță MEDIAFAX.

Informaţia privind confirmarea primului caz de infectare cu noul coronavirus de la Combinatul Siderurgic Galați a fost confirmată de reprezentanţii combinatului. Aceştia spun că salariatul s-a infectat, iar colegii săi au fost izolaţi.

Citește și: USR, atac la Curtea Constituțională și la Guvernul Orban!

„LIBERTY Galaţi informează că a fost confirmată infectarea unui angajat cu virusul Covid – 19. Reamintim că în toată compania au fost luate măsuri de prevenire, de protecţie şi de asigurare a distanţării sociale care - până acum - şi-au arătat efectul pozitiv. În plus, pentru toate cazurile unde exista suspiciunea că s-a intrat în contact cu noul virus, au fost luate măsuri preventive de autoizolare a persoanei şi contacţilor săi. În acest caz au fost respectate toate aceste măsuri şi au fost implementate încă de săptămâna trecută, inclusiv cele de dezinfectare, izolare a persoanei în cauză şi a contacţilor. Ca urmare a măsurilor generale de prevenţie cât celor specifice, luate complet şi rapid, nu credem să existe pericolul unei contaminări în Combinat. Suntem în legătură permanentă cu colegul nostru, cu familia acestuia cât şi cu medicii şi ne asigurăm că primeşte cea mai bună îngrijire posibilă”, au anunţat, la solicitarea MEDIAFAX, reprezentanţii combinatului LIBERTY Galaţi.

Citește și: Un cunoscut protestatar îl atacă dur pe Marcel Vela: Nu merge să pui securiști vechi în haine(grade) noi

Surse din interiorul companiei spun că bărbatul lucrează la secţia Automatizări. Se pare că el s-a infectat de la soţia sa şi a avut primele simptome ale virusului sâmbătă. În prezent, bărbatul se află internat într-un spital din Galaţi, având o formă uşoară a bolii. În acest caz, angajaţii DSP vor demara o anchetă epidemiologică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.