Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul festival UNTOLD din Dubai va avea loc în perioada 15 - 18 februarie 2024. Abonamentele se pun în vânzare la 3 octombrie

România TV
Untold flăcări

UNTOLD îşi va face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai, între 15-18 februarie 2024. Prima rundă de 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de festival vor fi puse în vânzare în 3 octombrie şi vor fi disponibile pentru toţi cei care se înregistrează pe http://www.untold.ae.

La primul Festival UNTOLD din Dubai sunt aşteptaţi peste 70.000 de fani pe zi şi peste 280.000 de participanţi din toate colţurile lumiiAbonamente la preţ special

Fanii care s-au înregistrat pe site-ul oficial al festivalului, untold.ae, sunt cei care vor beneficia de preţul special de 132 de euro pentru accesul general timp de 4 zile, faţă de preţul final de 395 de euro, în timp ce, spectatorii care doresc o experienţă exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP Early Bird pentru 4 zile la doar 316 euro, în loc de preţul final de 658 de euro.

Organizatorii anunţă că sunt disponibile şi pachete de cazare.

Evenimentul este sprijinit de Departamentul de Economie şi Turism din Emiratele Arabe Unite.

La ediţia din 2023 a festivalului UNTOLD au participat nume importante din industria muzicală: Imagine Dragons, David Guetta, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, DJ Bliss, Martin Garrix, Steve Aoki, Camelphat, Tale Of Us, Years & Years şi mulţi alţii, iar prima ediţie din Dubai va oferi o altă extravaganţă muzicală.

UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland şi Glastonbury.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.