Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul lider PNL care îl atacă pe Florin Cîțu: 'Este inadmisibil pentru orice prim-ministru să folosească banii ţării pentru a-şi cumpăra voturi'

orban citu

Fostul primar din Timişoara, liberalul Nicolae Robu, afirmă, miercuri seară, că ”este inadmisibil pentru orice prim-ministru să folosească banii ţării pentru a-şi atrage -mai direct spus: cumpăra - voturi în alegerile din partidul său”.

”Este inadmisibil pentru orice prim-ministru să folosească banii ţării pentru a-şi atrage -mai direct spus: cumpăra - voturi în alegerile din partidul său”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, liberalul Nicolae Robu.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu l-a remaniat pe Stelian Ion: 'Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat'

Acesta afirmă că ţara are nevoie de investiţii.

”PNDL3 sau cum s-o fi el numind este nu doar oportun, ci necesar, chiar vital pentru unele unităţi administrativ-teritoriale fără şanse de accedere la alte finanţări! Dar, ce credibilitate că eşti de bună credinţă poţi avea, ca Prim-ministru, când timp de 9 luni de zile de când deţii funcţia, n-ai lansat PNDL3, iar acum, vrei să o faci la ceas de noapte, prin OUG?! O asemenea penibilitate -“urgenţă” în interes personal al unui foarte suspus- nu s-a mai pomenit în cei peste 30 de ani de la Revoluţie decât la Ordonanţa 13. Cum poţi subestima, ca Prim-ministru, inteligenţa partenerilor politici, a colegilor de partid, a adversarilor, a poporului -până la urmă-, procedând astfel?!”, a mai scris pe Facebook fostul primar din Timişoara.

Citește și: Dan Barna, după ce Florin Cîțu l-a remaniat pe Stelian Ion: 'Florin Cîțu trebuie să plece. A arătat că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern'

Acesta afirmă că ”oricine înţelege că tot ce urmăreşte dl Prim-ministru, procedând astfel, este să-şi cumpere voturi de la Primarii PNL”.

Acesta îl avertizează pe Florin Cîţu că primarii vor lua banii, dar nu-l vor vota pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Citește și: PNL, replică incendiară pentru Dan Barna: 'În această situație nu există decât varianta unui guvern minoritar' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.