Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul lucru pe care l-a făcut Liviu Dragnea când a ajuns acasă

Antena 3
Liviu Dragnea

După ce a fost eliberat din închisoare, fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a dus joi acasă, unde a fost așteptat de familie, de iubita sa Irina Tănase și de social-democrații Carmen Dan și Codrin Ștefănescu, printre alții. Fost ministru de Interne, Carmen Dan a povestit joi la Antena 3 ce a făcut Liviu Dragnea după ce ajuns acasă. Fostul lider PSD a dorit în primul rând să fie închise televizoarele.

Citește și: INTERDICȚIILE lui Liviu Dragnea până în 2024: Fostul lider PSD își poate relua activitatea politică în anumite limite .

„S-a bucurat sa isi vada familia alaturi si cativa prieteni. Este important pentru el sa perceapa ca in perioada urmatoare va urma ce si-a dorit, o perioada mai linistităi, mai putin zbuciumata. Ne-a spus ca se bucura ca ne revede”, a spus Carmen Dan.

„Este la fel de motivat, la fel de puternic. Este aproape neschimbat. Sunt convins ca o sa vorbeasca despre tot ce a trait in aceasta periaoda de 2 ani si 2 luni. Imediat ce a intrat in casa ne-a rugat sa oprim televizoarele. A vrut sa fie un moment personal pe care sa il petreaca cu familia si prietenii”, a adăugat social-democrata.

Întrebată dacă ea crede că Dragnea va reveni în politică, Carmen Dan a răspuns: „Sunt convinsa ca el va detalia cand va iesi public si eu am rugamintea sa mai avem un pic de rabdare sa spuna chiar el ce gandeste si ce crede”.

Fostul ministru de Interne a spus că va fi alături de Dragnea dacă va dori să înființeze un nou partid.

Alături de Liviu Dragnea au sărbătorit, joi, acasă la fostul lider PSD, și avocata acestuia, Flavia Teodosiu. „Momentul mult asteptat!!! Doamne ajuta!!! Liviu este acasa!! Fericire maxima!!!”, a scris ea pe Facebook.

Dragnea și-a petrecut primele ore de libertate pe balconul casei sale:

content-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.