Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul meci al lui Al-Nassr de la transferul lui Cristiano Ronaldo a fost anulat în ultima clipă

arabianbusiness.com
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a alăturat echipei Al-Nassr în această săptămână, dar primul meci de la sosirea acestuia a fost anulat în ultimul moment din cauza ploilor abundente de pe stadionul din Arabia Saudită.

Clubul a fost pus în lumina reflectoarelor internaționale după ce a finalizat costisitoarea achiziție a lui Ronaldo, la puțin timp după ce contractul său cu Manchester United a fost reziliat la sfârșitul anului 2022, scrie Mediafax.

Ei l-au prezentat pe Ronaldo în această săptămână și trebuiau să întâlnească joi Al-Ta'i, dar au fost nevoiți să anuleze meciul și să îl amâne până vineri.

Clubul a scris pe Twitter: "Din cauza ploilor abundente și a condițiilor meteorologice care au avut un impact asupra electricității stadionului, am fost informați oficial că meciul din această seară cu Al Ta'i este amânat pentru 24 de ore. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat fanilor și le dorim tuturor să călătorească în siguranță".

A existat o confuzie cu privire la faptul dacă Ronaldo va juca în meci. Înainte de confirmarea plecării sale de la Manchester United în noiembrie, Federația Engleză de Fotbal i-a aplicat atacantului de 37 de ani o suspendare de două meciuri și o amendă de 50.000 de lire sterline.

Ronaldo a fost filmat nervos în timp ce lovea cu palma telefonul unui băiat autist de 14 ani după ce United a pierdut cu 1-0 în fața lui Everton pe 9 aprilie, fapt pentru care a fost, de asemenea, avertizat de poliție.

Cu toate acestea, Al-Nassr nu a confirmat niciodată dacă planul era ca el să ispășească interdicția, noi rapoarte sugerând că sunt dornici să profite de atenția uriașă a presei în jurul prezentării sale. Mii de fani așteptau să îl vadă pe Ronaldo în acțiune în primul meci de la semnarea sa și acum trebuie să mai aștepte încă o zi pentru a afla dacă va juca în primul meci.

The Mail a relatat că o sursă a afirmat că există "15 la sută șanse" ca Ronaldo să se alinieze în galben și albastru atunci când Al-Nassr va înfrunta Al-Ta'i în Saudi Pro League, pe Mrsool Park, în fața unei mulțimi de spectatori care vor umple stadionul.

În ciuda faptului că FA din Anglia a fost autoritatea care i-a dat lui Ronaldo interdicția de două meciuri, suspendarea trebuie respectată la nivel mondial din cauza regulilor FIFA.

Dacă cel care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur și-ar ignora interdicția, ar putea primi o pedeapsă și mai aspră. Cu toate acestea, se pare că șefii lui Al-Nassr examinează certificatul de autorizare internațională al lui Ronaldo pentru a vedea dacă acesta include o portiță care le-ar permite să evite pierderea noului lor jucător vedetă pentru două meciuri.

Ronaldo și Al-Nassr nu au făcut nicio mențiune despre o potențială interdicție la prezentarea acestuia la începutul acestei săptămâni, în care acesta a vorbit despre entuziasmul său de a fi în Orientul Mijlociu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.