Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul metru de autostradă în Moldova - Un primar PSD s-a alăturat protestului inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi

Q Magazine
Autostradă

Un primar PSD, care conduce o comună din județul Iași, s-a alăturat protestului inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, aceasta punând un anunț la intrarea în instituție, prin care informează cetățenii că Primăria își va suspenda activitatea simbolic în 15 martie, potrivit mediafax.

Cătălin Martinuș, primarul PSD al comunei Dobrovăț, din județul Iași, a anunațat că participă la protestul anunțat de suceveanul Ștefan Mandachi imediat ce a aflat despre inițiatiativă. Acesta spune că a pus afiș prin care anunța cetățenii că Primăria Dobrovăț, în data de 15 martie, ora 15.00, își suspendă activitatea simbolic timp de 15 minute.

„Eu am făcut cunoscut și am plasat aceste afișe încă de săptămâna trecută. Intenția mea nu era legată de promovare, dar se pare că niște cetățeni din comună au pus pe facebook și s-a aflat și s-a popularizat, dar nu asta era ideea. Dar, în rest, eu susțin și mi se pare firesc”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul Cătălin Martinuș.

Primarul a mai spus că nu vede nimic ieșit din comun alăturarea sa inițiativei lui Mandachi, fiind de părere că este obligația a autorităților locale să fie alături de cetățeni.

„E obligația autorităților locale, care trebuie să susținem mediul privat, niște inițiative de genul acesta. Pur și simplu mă mir că nu s-a întâmplat să aibă mai mare susținere din partea autorităților publice locale”, a spus primarul comunei Dobrovăț.

Alesul local a afirmat că nu a discutat cu alți colegi primari din județ, dar speră că gestul său va încuraja și alți primari din Iași să se alătura protestului.

Afaceristul Ștefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Mai mulți oameni de afaceri și primari s-au alăturat deja demersului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.