Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul partid din România care cere ridicarea unui gard la granița cu Serbia

gard

În România au ajuns primii imigranți! Nu sunt cei pe care i-a promis Comisia Europeană, ci unii care au trecut ilegal granița cu Serbia. Nici Guvernul, nici Președinția nu au reacționat în vreun fel. În plus, nici partidele politice, cu o singură excepție, nu și-au exprimat punctele de vedere despre ce ar trebui să se întâmple cu imigranții ajunși în vestul țării.

Partidul Noua Dreaptă, principala formaţiune politică ce se opune primirii de imigranţi ilegali pe teritoriul României, consideră că violarea frontierei ţării noastre prin pătrunderea ilegală a unui grup de 60 de imigranţi ilegali în dimineaţa zilei de 16 ianuarie a.c., impune o reacţie fermă şi urgentă a Statului Român.

Citește și: Klaus Iohannis nu se aștepta la asta: Cel mai diplomat atac la președinte! Îi crapă obrazul de rușine

Dincolo de faptul că majoritatea celor 60 de imigranţi nu provin din Siria sau din alte zone de conflict, ci din state precum Maroc, Pakistan sau Somalia, ”reamintim că orice refugiat care doreşte să intre în România trebuie să solicite azil iar recunoaşterea statutului de refugiat pe teritoriul ţării noastre se poate face doar în condiţiile Legii 122/2006 privind azilul în România.”, spun liderii Noua Dreaptă.

Partidul Noua Dreaptă atrage atenţia asupra gardului construit de Ungaria la graniţa sa cu Serbia, pentru protejarea cetăţenilor maghiari în faţa valului migrator fără precedent, gard care începe să schimbe ruta imigranţilor ilegali în drumul lor spre UE. ”În acest moment graniţa Serbiei cu România devine poarta de intrare în spaţiul Uniunii Europene şi cerem Guvernului Cioloş ridicarea unui gard, asemănător cu cel ridicat de vecinii maghiari, pe toată distanţa frontierei terestre a ţării noastre cu Serbia.

Citește și: Traian Băsescu, pont ȘOCANT pentru DNA

Un astfel de gard, cu rol de protecţie, va descuraja grupurile de imigranţi care se pregătesc să pătrundă ilegal în ţara noastră. Îndeosebi în urma recentelor atentate teroriste de la Paris şi Istanbul, precum şi a atacurilor sexuale împotriva femeilor creştine din Germania şi altor ţări europene, în care atacatorii s-au dovedit a fi imigranţi musulmani recent sosiţi în ţările respective, statul Român are ca prima obligaţie să-i apere pe români de terorism, crime şi violuri şi să le garanteaze siguranţa!

Citește și: Aroganță de primar PSD: I-a făcut cadou fiicei, din salariul de bugetar, un super-bolid / FOTO

Locul imigranţilor este în ţările lor de origine, unde trebuiesc repatriaţi în condiţii de siguranţă şi demnitate iar Partidul Noua Dreaptă militează pentru ca locul celor 5 milioane de români plecaţi peste hotare să nu fie luat de milioanele de imigranţi ilegali care bat la porţile Uniunii Europene!”, e cererea celor de la Noua Dreaptă.

Citește și: Transfer surpriză în partidul lui Traian Băsescu: Ce ”vedetă” a lăsat UNPR pentru MP

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.