Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul președinte de partid care reacționează la decizia HALUCINANTĂ a Comisiei Europene: 'Neomarxistii de la Bruxelles sunt chiar nesimțiți!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Comisia Europeană dorește eliminarea oricărei formule de adresare care face referire la „sex, etnie, rasă, religie, dizabilități și orientare sexuală”. Astfel - scrie Bruxelles-ul în noile sale linii directoare - apelativele „Miss, Mrs” (domnişoară sau doamnă) trebuie să dispară, fiind înlocuite cu un mult mai generic „Ms”, scrie agenția italiană ANSA.

Nici de sărbători nu vor trebui să mai existe referiri cu conotații religioase, cum ar fi Crăciunul, ci acestea vor fi citate într-un mod generic: spunând, de exemplu „sărbătorile sunt stresante” și nu „Crăciunul este stresant”, precizează documentul pentru o „comunicare corectă” furnizat de Comisie şi intitulat „Union of Equality” - Uniunea Egalității.

Citește și: Comisia Europeană stârnește un nou scandal: Termenul 'Crăciun' trebuie evitat, pentru că îi ofensează pe necreștini

După Patriarhia Română, un președinte de partid, singurul de până acum, reacționează la ceea ce ”nici Ceaușescu nu a reușit”. Dănuț Pop, președintele PER, este de părere că ”Neomarxistii de la Bruxelles sunt chiar nesimțiți” și că ”tupeul lor nu mai are limite”.”

”E plina Uniunea de sensibili!

Neomarxistii de la Bruxelles sunt chiar nesimțiți!

Tupeul lor nu mai are limite! Este inadmisibil sa ne interzică folosirea termenului de Crăciun pe motiv de discriminare sau jignire a celor necredincioșii! Nici Ceauşescu nu a reusit!

Citește și: Patriarhia Română reacționează la decizia CE de a elimina denumirea de Crăciun: 'Compromiterea morală a celor ce încearcă utopic falsificarea realității'

E plină UE de sensibili! Iar dictează minoritarii pe majoritari? Eu nu cred ca i-a obligat cineva să practice sau să simtă in vreun fel! Si noi le suportam bazaconiile prezentate ca noi valori schimbatoare, normale şi sub forma unor noi directive! Viata sexuala sa si-o practice cum vor dar să nu se atingă de religie şi traditii!

Nu este vina noastra ca au ei atitudini vomitive la adresa Craciunului! Sa invete sa coabiteze intr-o Uniune diversa, caci despre asta s-a tot vorbit! Noi nu am intrat in UE ca sa renuntam la ceea ce ne defineste, ca sa traim mai rau sau ca sa ne IMPUNA!

Citește și: Vaticanul FACE ACUZAȚII după încercarea Comisiei Europene de a INTERZICE folosirea cuvântului Crăciun: Înseamnă a distruge persoana

Cerem de urgenta pozitionarea europarlamentarilor romani pe acest subiect. Sa spuna public daca au votat si cum! Doar nu au sustinut asfel de ineptii, contrar valorilor romanesti! Romanii i-au trimis acolo, sa nu uite!”, transmite Dănuț Pop, presedintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.