Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul român care a decis să plece la război: Bărbatul, supărat după ce se certase cu nevasta, s-a urcat la volan beat și fără a avea permis

Agerpres
politia rutiera

Un bărbat din localitatea Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, a fost prins de poliţişti la volanul unei maşini, deşi era băut şi nu avea permis de conducere. El circula prin Siret şi le-a spus oamenilor legii că vrea să se ducă la război, anunță adevarul.ro.

Singurul sucevean care a răspuns apelului de chemare la război făcut de preşedintele Zelenschy a luat decizia la beţie, după o ceartă cu nevasta.

Bărbatul este din comuna suceveană Frătăuţii Vechi, are 53 de ani şi a fost oprit de către poliţişti în oraşul Siret, în seara de 5 martie, la ora 20.30, în timp ce se afla la volanul unei maşini.

Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest şi au constatat că avea o alcoolemie de 0.96/mg alcool pur în aerul expirat. În plus, conducătorul auto nu avea permis de conducere.

Când a fost la spital pentru recoltarea probelor de sânge, şoferul le-ar fi spus poliţiştilor că s-a certat cu soţia şi că preferă să se ducă la război, în Ucraina, decât să se întoarcă acasă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.