Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Louis de Cambridge a împlinit un an

unimedia.info
printul louis

Prințul Louis de Cambridge a împlinit, marți, vârsta de 1 an, iar evenimentul a fost marcat printr-o serie de fotografii oficiale realizată de mama sa, ducesa Catherine de Cambridge, publicată pe conturile de pe rețelele de socializare online ale palatului Kensington, potrivit voici.fr, scrie Mediafax.

Născut pe 23 aprilie 2018, la Spitalul Saint Mary din Londra, micul prinț nu a fost foarte prezent în viața publică în primul an de viață.

În afară de fotografiile de după naștere și cele de la botez, acesta a mai apărut în imaginile de familie oficiale publicate cu puțin timp înainte de Crăciun de ducii de Cambridge.

În fotografiile făcute publice marți de palatul Kensington, reședința oficială a ducilor de Cambridge, micul prinț apare singur, afișând un mare zâmbet, cu primii săi dinți. Fotografiile au fost realizate în natură, la locuința din Norfolk a ducilor de Cambridge, de mama micuțului, potrivit explicațiilor care însoțesc imaginile.

Citește și: Angelina Jolie şi ministrul de Externe al Germaniei cer măsuri suplimentare împotriva violențelor sexuale

Ducesa Catherine de Cambridge a născut pe 23 aprilie 2018 cel de-al treilea copil al său și al prințului William, un băiețel care a primit numele Louis Arthur Charles. Copilul va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge, anunţa, câteva zile mai târziu, biroul de presă al palatului Kensington, pe contul oficial de Twitter.

Bebelușul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după frații săi, prințesa Charlote, în vârstă de 3 ani, și prințul George, în vârstă de 5 ani, tatăl lor, prințul William, și bunicul lor, prințul moștenitor Charles.

Ducesa Catherine de Cambridge și prințul William s-au căsătorit în aprilie 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.