Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul William, mărturisiri despre prințesa Diana

Ducele și ducesa de Cambridge s-au aflat, miercuri, la Luton unde au vizitat un centru dedicat tinerilor cu probleme, arată Daily Mail. Cu această ocazie, prințul William a rememorat amintiri din copilăria petrecută alături de mama sa, prințesa Diana.

El a încercat astfel să îi aducă alinare unui băiat de 14 ani care și-a pierdut mama vara trecută. ''Știu cum te simți. Încă îmi e dor de mama în fiecare zi — și au trecut 20 de ani de când a murit'', i-a spus William în cadrul întâlnirii emoționante. ''Timpul face ca totul să fie mai ușor'', a adăugat acesta punându-și mâna pe umărul băiatului, după cum mai arată sursa citată.

Diana, prințesă de Wales, a murit într-un accident de mașină la 31 august 1997.

Ducesa Kate, în vârstă de 34 de ani, relaxată și bronzată după recenta vacanță a cuplului și îmbrăcată într-o rochie albă cu imprimeuri albastre, le-a povestit tinerilor din cadrul proiectului Youthscape câteva pățanii din bucătărie. Ea s-a amuzat pe seama felului în care a încercat de mai multe ori să gătească de alături de prințul George, însă a renunțat deoarece micuțul ''face prea multă mizerie''. De asemenea, ea a mărturisit că micuțul adoră să se joace cu spaghete.

De asemenea, în timpul vizitei la centrul Keech, ducesa Kate a îmbrățișat un băiețel în vârstă de 6 ani, care și-a pierdut fratele mai mare, în urmă cu doi ani. ''Îmi plac îmbrățișările'', a declarat ea. Copiii au gătit negrese în bucătăria proaspăt renovată, iar William a spus cu această ocazie că este un mare fan al dulciurilor și a încercat una dintre prăjituri dându-i o bucată și ducesei.

În cadrul vizitei, William și Kate au discutat cu specialiștii despre problemele tinerilor. ''Copiii ar trebui să primească ajutor emoțional în școli, așa cum primesc primul ajutor medical'', a spus prințul. Kate l-a aprobat adăugând: ''Ar trebui ca acest lucru să fie ceva obișnuit la școală''. Centrul Youthscape din Luton, Bedfordshire, a fost redeschis în aprilie, după ce a primit un ajutor de 2,3 milioane de lire. Fondat în 1993, acesta este specializat în dezvoltarea socială, emoțională și spirituală a tinerilor.

Ducele William și ducesa Kate s-au întors recent dintr-o vacanță de zece zile în Franța, alături de micuțul prinț George, în vârstă de 3 ani, și de prințesa Charlotte, în vârstă de 1 an. Familia a stat la castelul La Rocque, din Pouydraguin, Toulouse.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.