Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principalul suspect în cazul agresiunii produse într-o staţie de autobuz din Capitală a fost reţinut

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Principalul suspect în cazul agresiunii produse sâmbătă într-un autobuz al liniei 178 din Bucureşti, unde un bărbat a fost tăiat la o mână cu un cutter, a fost reţinut, iar duminică va fi dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă, anunță news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinut sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Duminică, el va fi dus la Judecătoria Sectorului 6, cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul este principalul suspect în cazul agresiunii produse cu o zi în urmă într-o staţie de autobuz din Capitală, unde o persoană a fost tăiat la o mână cu un cutter.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, printr-un apel la 112 a fost anunţat un conflict izbucnit între trei bărbaţi într-un autobuz al liniei 178 şi care s-a încheiat într-o staţie din sectorul 6, după ce au coborât din mijlocul de transport. La coborâre, unul din cei trei l-a lovit peste mână cu un cutter pe cel cu care se certase în autobuz. Victima a primit îngrijiri la faţa locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Universitar.

Conflictul ar fi izbucnit după ce victima le-ar fi reproşat celor doi agresori că deranjează cu undiţele pe care le aveau cu ei în autobuz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.