Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principele Radu și-a SCHIMBAT numele: E pentru a treia oară în ultimii 16 ani

catavencii.ro
radu duda

Schimbare de proporţii în Casa Regală a României. Abia acum s-a aflat de această decizie. Şi-a schimbat numele de trei ori în 16 ani. Este vorba despre Radu Duda, soţul Principesei Margareta, fiica cea mare a Majestăţii Sale, Regele Mihai.

Citește și: Țiriac nu se dă bătut și dă în judecată BNR-Ce poziție au luat Simona Halep și Ilie Năstase

În decembrie 2011, Principele Radu a devenit al României Radu. "Al României-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, şos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Al României-Duda în acela de Al României, spre a se numi Al României Radu, scrie pe jurnalistul Cătălin Prisăcariu pe propriul blog.

Citește și: Revoluție pe piața imobiliară: Prima agenție din România care permite plata în Bitcoin

Anterior, Radu Duda și-a mai schimbat numele de familie de 2 ori. Primul pas a fost o schimbare de nume din 2001: “Duda Radu, cu domiciliul în București, calea Șerban Vodă (…), sectorul 4, născut la data de 7 iunie 1960 în Iași, județul Iași, fiul lui Rene-Corneliu și Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Duda în acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.”, mai scrie Prisăcariu.

Citeşte şi: Dezvăluiri dinspre Bruxelles: S-ar pregăti o remaniere-şoc în Guvernul lui Mihai Tudose, peste capul premierului

Șapte ani mai târziu, în 2008, o nouă modificare. “Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, Palatul Elisabeta, şos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda“ în acela de „al României-Duda“, spre a se numi: al României-Duda Radu.”, a încheiat jurnalistul.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.