Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principesa Muna a Iordaniei, Doctor Honoris Causa al Universității Lucian Blaga din Sibiu

sibiu_piata_mare

Principesa Muna Al Hussein a Regatului Hașemit al Iordaniei a primit joi, la Sibiu, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității "Lucian Blaga", în prima zi a Congresului Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.

"Prințesa Muna este mama regelui Abdulah al II-lea al Iordaniei. Britanică prin naștere, la căsătoria cu regretatul rege Hussein al Iordaniei s-a convertit la islamism în semn de profund respect pentru cultura țării de adopție. În calitate de Alteță Regală prestigioasa activitate a Prințesei Muna s-a orientat spre creșterea nivelului de calitate a sistemului de sănătate prin intermediul învățământului medical. (...) Pe plan internațional, Alteța Sa Regală Prințesa Muna patronează biroul OMS pentru asistență medicală la naștere în Regiunea Est Mediteraneană și este consilier onorific al Centrelor OMS de Colaborare în Dezvoltarea Serviciilor de Asistență a Stării de Sănătate", se arată în Laudatio rostit la decernarea titlului de Doctor Honoris Causa.

La ceremonia organizată la Sibiu au participat Principesa Margareta și Principele Radu, precum și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.