Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prins după o urmărire ca în FILME, în timp ce conducea DROGAT, fiul lui Sile Cămătaru scapă de arest

sile camataru

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, arestat preventiv în 28 decembrie 2019, după ce polițiștii din Olt l-au prins conducând o mașină fără a avea permis de conducere și drogat, va fi judecat în libertate, a decis, joi, Tribunalul Olt.

Albert Balint a primit, în 28 decembrie 2019, un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile. Procurorii au trimis dosarul spre judecare magistraților Judecătoriei Slatina, iar judecătorul de caz a dispus prelungirea arestului preventiv, conform Mediafax.

Citește și: SHOW la ÎCCJ! Gigi Becali a venit să își ceară reabilitarea: 'Dacă desființează SIIJ, nu mai e de stat în țara asta'

Fiul lui Sile Cămătaru a contestat măsura impusă de judecătorii slătineni la Tribunalul Olt, iar magistrații de aici au decis, joi după-amiaza, să îl lase liber.

„Instanța a admis cererea și a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 16.01.2020 și a dispus punerea în libertate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Arabelea, purtătorul de cuvânt al Tribunalul Olt.

Albert Balint va fi judecat la Judecătoria Slatina pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Acesta a fost prins de polițiștii din Olt conducând o mașină, pe Drumul Naţional 65, în localitatea Găneasa, având suspendat permisul de conducere. Albert Balint a ieşit pozitiv şi la testul Drug Test făcut de poliţiştii de la rutieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.