Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul Charles le-a adus un omagiu apărătorilor libertăţii şi drepturilor omului, cu ocazia noului an

Reuters
printul charles

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, le-a adus sâmbătă un omagiu, cu ocazia noului an, apărătorilor "libertăţii" şi "drepturilor omului" în faţa "persecuţiilor" în ţări precum Siria şi Afganistan, relatează AFP.

"Pentru că intrăm în noul an, să ne amintim un moment de numeroasele persoane din întreaga lume care apără libertatea şi drepturile omului", a precizat prinţul Charles într-un mesaj difuzat cu ocazia Anului Nou.

"În locuri precum Afganistan, Siria şi Myanmar, între altele, ameninţările şi realitatea persecuţiei şi a insecurităţi politice şi religioase merg mână în mână cu o situaţie umanitară tot mai dezastruoasă", a adăugat el.

"În faţa adversităţii, persoane incredibil de curajoase, comunităţi locale şi organizaţii internaţionale răspund la marile nevoie oferind o asistenţă vitală", a mai spus prinţul Charles, precizând că se roagă "pentru o rezolvare paşnică a acestor conflicte", potrivit Agerpres.ro.

În vârstă de 73 de ani, prinţul Charles preia de mai mulţi ani din atribuţiile reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, dintre care 70 de domnie, care se retrage treptat pentru a-şi menaja sănătatea, îndeplinind mai multe funcţii oficiale, atât în Marea Britanie, cât şi în străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.