Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul William al Marii Britanii și soția sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor lansa un concurs de fotografie

Printul William Kate

Prințul William al Marii Britanii și soția sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor lansa un concurs de fotografie, iar, în acest sens, au solicitat oficiului pentru invenții și mărci din Marea Britanie să înregistreze o propunere de premiu, potrivit contactmusic.com, anunță MEDIAFAX.

Solicitarea a fost depusă prin Royal Foundation, iar documentele sugerează că numele poate fi folosit pentru fotografii, haine, încălțăminte, educație, activități culturale, toate legate de conservarea mediului și naturii.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

Ducesa Catherine este pasionată de fotografie și multe dintre imaginile oficiale ale celor trei copii au cuplului, prințul George, în vârstă de 6 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, și prințul Louis, în vârstă de 17 luni, sunt realizate de aceasta.

De asemenea, ducesa, în vârstă de 37 de ani, a înlocuit-o anul acesta pe regina Elizabeth a II-a în rolul de patron al Royal Photographic Society. Ducii de Cambridge s-au căsătorit în aprilie 2011.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.