Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul William, traumatizat după moartea mamei: 'Mă tem de asta'

Prinţul William a rămas traumatizat după moartea prematură a mamei lui. Într-un amplu interviu, acesta a dezvăluit cele mai sumbre gânduri ale lui prin care a şocat pe toată lumea. De altfel, mai mulţi membri ai familiei regale britanice au fost intervievaţi, în cadrul unui documentar, despre acţiunile caritabile în care este implicat prinţul Charles. Printre ei, şi fiul acestuia, prinţul William, care a fost copleşit de emoţii. Acesta a mărturisit că, de când a devenit tatăl micuţilor George şi Charlotte, a început să îşi facă mai multe griji.

Citeşte şi: Atenţionare METEO: Vreme rea în următoarele zile

“În mod ciudat, sunt mult mai sentimental decât eram înainte. Niciodată nu mi se întâmpla să îmi fac foarte multe griji sau gânduri pentru un anumit lucru. Dar acum, cele mai mărunte chestiuni mă fac să mă perpelesc şi mă afectează tot ceea ce se întâmplă în lume, în jurul meu, de când sunt tată. Cred că totul este datorită faptului că realizezi cât de preţioasă este viaţa şi priveşti lucrurile într- o altă perspectivă. Mă tem că nu voi fi în preajmă şi nu îmi voi vedea copiii crescând”, a mărturisit prinţul William.

Citeşte şi: Românii, tot mai chibzuiţi: Câte milioane de euro au cheltuit de Revelion

Ducele de Cambridge a crescut fără mamă de la vârsta de 15 ani, după ce Lady Diana a murit, împreună cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed, într-un accident de maşină care a avut loc în tunelul Alma din Paris, în august 1997. În 1992, Diana şi Charles s-au despărţit în mod oficial, iar Charles şi-a reluat vechea relaţie premaritală cu Camilla, ducesă de Cornwall. Divorţul a fost finalizat în 28 august 1996, iar Diana a primit suma de circa 17 milioane £ prin hotărâre judecătorească, împreună cu un ordin legal care îi interzicea să dea mai multe amănunte presei.

Citeşte şi: Judecătorii îi mai dau un răgaz lui Mircea Băsescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.