Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Problema' PRESCRIERII loveşte din nou: Un lider al clanului Corduneanu a SCĂPAT de ani grei de închisoare

Wall-Street.ro
Justitie

Numărul doi în clanul Cordunenilor, Petronel Corduneanu, a fost achitat de judecători după ce, în primă instanţă, primise o sentinţă de 14 ani de închisoare, informează B1 TV.

Citeşte şi: Scandal MONSTRU în lumea teatrului! Actori de RENUME acuză că au fost ÎNŞELAŢI cu mii de euro: 'Nu poţi să faci atâtea MIZERII...'

Interlopul fusese condamnat inițial pentru constituire de grup infracţional organizat şi şantaj. Pentru prima infracţiune a fost găsit nevinovat şi a fost achitat, iar pentru cele două infracţiuni de şantaj nu a primit nicio pedeapsă pentru că faptele s-au prescris.

”Salutăm decizia magistraţilor de la Curtea de Apel Iaşi. Oricât de radicală ar părea în ochii opiniei publice, este o soluţie firească, perfect legală, şi care vine să pună capăt calvarului prin care a trecut domnul Petronel Corduneanu şi familia sa în toţi aceşti ani în care simplă apartenenţa la familia Corduneanu a constituit temei pentru nenumărate abuzuri şi idei preconcepute despre persoana acestuia. Apreciem că s-a făcut dreptate în acest caz, şi asta nu poate decât să ne bucure şi să ne reintareasca încrederea în sistemul judiciar", a declarat avocatul Alexandru Rîșniță, citat de ziaruldeiași.ro.

Decizia de achitare vine la doar câteva zile după ce Petronel Corduneanu a fost reţinut într-un dosar de şantaj şi cămătărie. Nu s-a dispus, însă, arestarea sa preventivă, din lipsă de probe.

Citeşte şi: ALERTĂ – Cod GALBEN de ninsori abundente şi vânt puternic. Ce zone sunt vizate / HARTĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.