Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme în zona USR-PLUS. DIICOT ar cerceta dispariția de informari `secret de stat` din Ministerul Sănătății din mandatul lui Vlad Voiculescu

pixabay.com
diverse, umbra, timp

Viața politică românească a intrat într-o etapă de căutări pe fondul depunerii mandatului de premier de către Ludovic Orban. În fața perspectivei de a înhăța câteva ministere, liderul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, și-a recalibrat, firește, azimutul, funcția de viceprimar al Capitalei devenind prea mică. Astfel, acesta a prezentat lui Dacian Cioloș solicitarea de a negocia pentru el portofoliul sănătății din noul guvern.

Ca urmare a faptului că perspectiva concretizării unei funcții importante devine din ce în ce mai îndepărtată, Vlad Voiculescu atacă și contestă furibund deciziile diverselor figuri proeminente din prim-planul vieții politice, în mod paradoxal din rândul celor cu care ”luptă” pe aceeași parte a spectrului politic.

Dacă evaluăm parcursul profesional al lui Vlad Voiculescu, constatăm că în perioada scurtă pe care a petrecut-o în fotoliul de ministru al sănătății s-a concentrat exclusiv pe demonstrarea și evidențierea unor tare ale sistemului, cunoscute de toată lumea, prin efectuarea de controale și pornirea mai multor războaie.

Prin târg circulă însă tot felul de legende urbane. Angajații din minister ar fi povestit despre consilierii lui Voiculescu, că erau `o mică dar inimoasă armată`, care copia și scana de zor toate documentele pe care le primea ministrul, inclusiv cele cu caracter ”secret de stat”, pe care le trimiteau apoi către o adresă de e-mail, de unde erau extrase și stocate pe un hard disk, pe care s-au strâns, la final 3T de documente. Acest lucru s-ar fi constatat de altfel, ca urmare a unui control specific asupra documentelor secrete când s-ar fi constatat că au dispărut câteva adrese provenite de la serviciile de informații și că deja pe această temă a fost notificat parchetul, în speță DIICOT.

Din nefericire pentru denunțătorul ilegalităților, Vlad Voiculescu, nu este singura faptă amorală comisă de acesta, aducându-ne aminte de istoricul de familie cu straturi – straturi de securiști neasumați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.