Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Mark Zuckerberg: Meta Platforms blochează angajările şi va face restructurări

bbc.com
Mark Zuckerberg meta

Meta Platforms, compania-mamă a Facebook, va bloca angajările şi va continua restructurarea, pe fondul unei situaţii macroeconomice incerte, a informat joi Bloomberg News, citând o comunicare a directorului general Mark Zuckerberg cu angajaţii, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Mai multe companii de tehnologie au fost forţate să reducă numărul de angajaţi în ultimele luni, deoarece promotorii reduc cheltuielile pentru a se pregăti pentru o recesiune aşteptată.

”Speram că economia se va fi stabilizat mai clar până acum, dar din ceea ce vedem încă nu pare să fie aşa, aşa că vrem să planificăm oarecum conservator”, le-a spus Zuckerberg angajaţilor, în timpul unei sesiuni săptămânale de întrebări şi răspunsuri, potrivit Bloomberg.

Compania de social media a redus planurile de a angaja ingineri cu cel puţin 30% în acest an, a relatat Reuters în iunie.

Zuckerberg a mai spus joi că Meta va reduce bugetele pentru majoritatea echipelor şi că echipele individuale vor trebui să rezolve cum să gestioneze modificările aduse numărului de angajaţi, se mai arată în articol.

Meta nu a răspuns imediat, joi, unei solicitări a Reuters pentru comentarii.

Compania a confirmat blocarea angajărilor în termeni largi, în luna mai, dar cifrele exacte nu au fost publicate anterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.