Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru naționala Franței! Kylian Mbappe s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Croaţia

indianexpress.com
kylian mbappe

Starul francez Kylian Mbappe s-a accidentat la genunchiul stâng ân cursul meciului pierdut de naţionala ţării sale în faţa Danemarcei (1-2), vineri seară pe Stade de France, şi este "foarte incert" pentru partida pe care Les Bleus o vor disputa împotriva Croaţiei, luni la Split, în cadrul Ligii Naţiunilor la fotbal, informează AFP, citat de Agerpres.

Mbappe a solicitat intervenţia staff-ului medical al Franţei în prelungirile primei reprize a meciului cu danezii. După ce a fost examinat, el a fost ajutat să se ridice de pe gazon şi s-a declarat la vestiare mergând normal, fiind înlocuit cu Christopher Nkunku.

"Kylian are o problemă la genunchi, nu cunosc natura exactă. El este cu medicul şi va fi supus unor controale suplimentare. Mi-a spus că nu poate continua şi nu am vrut să ne asumăm niciun risc", a declarat selecţionerul secund Guy Stephan.

Un alt jucător francez incert pentru meciul cu Croaţia este fundaşul Raphael Varane, care a suferit o accidentare la o coapsă şi a fost înlocuit în minutul 60 al meciului de pe Stade de France.

Selecţionata Franţei, campioana mondială en titre şi câştigătoarea ediţiei trecute a Ligii Naţiunilor, va înfrunta Croaţia, luni la Split, într-o reeditare a finalei Cupei Mondiale din 2018, câştigată cu 4-2 de francezi.

După meciul cu croaţii, elevii selecţionerului Didier Deschamps se vor deplasa la Viena, pentru partida cu Austria, programată pe 10 iunie, înainte de a înfrunta din nou Croaţia, pe 13 iunie la Saint-Denis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.