Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru vedeta serialului Las Fierbinți - Firicel, prins la volan drogat și fără permis

pro tv
Firicel Toma Cuzin

Actorul Cuzin Toma este cercetat penal după ce a fost prins drogat şi fără permis la volan. În vârstă de 41 de ani, actorul s-a ales cu dosar penal informează observator.tv

Totul s-a întâmplat ieri, 20 noiembrie, în Bucureşti, după ce actorul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Secţiei 11 Poliţie.

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că celebrul actor avea permisul suspendat, dar se şi comporta ciudat, motiv pentru care a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Ecaterina Andronescu se gândeşte deja la o schimbare în învăţământ! Ideea lui Liviu Pop nu este pe placul noului ministru: 'A fost o alegere nefericită'

Drept urmare, pe numele lui Cuzin Toma, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor stupefiante şi conducere cu permisul suspendat.

Nu este pentru prima dată când actorul Cuzin Toma are probleme cu legea din cauza drogurilor.

Actorul a fost cercetat de procurorii DIICOT pentru deţinere şi consum ilicit de droguri, însă anchetatorii au decis să renunţe la urmărirea penală şi să claseze cauza.

În motivarea de clasare a cauzei, procurorul de caz a precizat că 'nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.