Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Victor Ponta: Deputatul evreilor, Silviu Vexler, condamnă afirmația despre mitul evreilor care fură copii

justitiarul.ro
vexler silviu

Deputatul evreilor, Silviu Vexler, a transmis, vineri, că folosirea în campanie a mitului evreilor care fură copii este „greșită și de neînțeles”, după ce fostul premier Victor Ponta a făcut în urmă cu câteva ore o paralelă între ce se spunea despre evrei și ce spune acum Liviu Dragnea.

„Din nou, observ cum un politician român folosește un element din istoria dureroasă a evreilor și îl trivializează printr-o comparație într-un context nepotrivit.

Trasarea unei paralele între o discuție despre agricultură, indiferent de natura ei, și mitul evreilor care fură copii este greșită și de neînțeles. Domnul Victor Ponta putea și trebuia să găsească orice altă comparație pentru mesajul pe care a dorit să îl transmită. Acest mit a generat drame înfiorătoare de-a lungul istoriei.

Toate aceste acțiuni din ultima perioadă și încercările de a introduce, direct sau indirect, evreii, comunitățile evreiești și memoria Holocaustului ca element în discursul politic și campania electorală trebuie să înceteze”, a scris Silviu Vexler pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.