Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procedurile de vânzare/ cumpărare de pachete majoritare de acţiuni ale companiilor din Sistemul Energetic Naţional, suspendate pe perioada stării de urgenţă

www.magnanews.ro
energie electrică

Procedurile de vânzare/ cumpărare de pachete majoritare de acţiuni ale companiilor din Sistemul Energetic Naţional sunt suspendate pe perioada stării de urgenţă, conform ordonanţei militare anunţate joi seară de către ministrul de Interne Marcel Vela.

”Pe perioada stării de urgenţă se suspendă procedurile de vânzare/ cumpărare de pachete majoritare de acţiuni ale companiilor din Sistemul Energetic Naţional, indiferent de forma de proprietate a acestora”, prevede Ordonanţa Militară nr.8 anunţată joi seară de ministrul de Interne Marcel Vela.

Reluarea procedurilor se va face după încheierea stării de urgenţă cu decalarea corespunzătoare a termenelor prevăzute în calendarul anterior.

Măsura se aplică începând cu data publicării ordonanţei militare în Monitorul Oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a decretat starea de urgenţă în 16 martie, pentru 30 de zile, dar a anunţat că la începutul săptămânii viitoare va emite un nou decret, în vederea prelungirii stării de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.