Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii de la Parchetul General spun UNDE a fost găsit pistolul furat de la femeia-jandarm: Poliția a revenit cu completări

Stiri pe surse
Jandarmerita

UPDATE Locatia unde a fost gasita arma: pe drumul ce margineste balta Petrechioaia, drum neasfaltat, se merge pana in capat, unde este un gard. Pistolul a fost gasit la radacina celui mai apropiat copac de gard.

Pistolul sustras la protestul din seara de 10 august de la femeia-jandarm agresată a fost recuperat. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat detalii despre locul unde a fost găsită arma furată de la femeia-jandarm, bătută de huliganii de la protest.

”În urma actelor de urmărire penală continue desfășurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, a fost recuperat pe raza județului Ilfov, în urmă cu puțin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestației din Piața Victoriei, București.”, a anunțat PÎCCJ.

Citește și: SURSE! Lupte grele la vârful PSD! Când i s-ar putea decide viitorul Vioricăi Dăncilă și ce atu are actualul premier

Poliția București a venit cu detalii și a spus zona exactă în care a fost găsită arma.

”Suntem in continuarea activitatilor procedurale. Arma a fost gasita in zona Petrechioaia din judetul Ilfov.”, a precizat Poliția.

Citește și: PSD-ALDE au încercat să împiedice convocarea unei sesiuni extraordinare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.