Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general, anunț de ultimă oră despre noul dosar al lui Sebastian Ghiță

augustin lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, luni, la sediul Ministerului Justiției că astăzi Biroul de presă al Ministerului Public a pregătit un comunicat de presă cu privire la noul dosar al lui Sebastian Ghiță, deschis în urma înregistrărilor publicate de fostul deputat la un post de televiziune. În înregistrare este redat un dialog dintre fostul președinte Traian Băsescu și o altă persoană, în care „fostul șef de stat relata despre informaţiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluţionare”.

Autodetonarea lui Sebastian Ghiță face ravagii: Arhiva secretă a lui Traian Băsescu

„O să puteți obține mai multe detalii de la Biroul de presă al Ministerului Public, care a pregătit un comunicat pentru dumneavoastră și procurorul de caz este cel care hotărăște ce se poate spune și ce nu urmează să se spună mai târziu. (...) Ancheta este în desfășurare. Urmează ca în continuare să se facă ceea ce trebuie făcut în dosar, însă nu putem pas cu pas să facem declarații de presă despre ce se întâmplă în dosar. Este o anchetă în curs, iar informațiile vi se vor comunica la momentul potrivit”, a declarat Augustin Lazăr la sediul Ministerului Justiției.

„O să primiți de la Biroul de presă detaliile pe care procurorul de caz poate să vi le pună la dispoziție și vor fi niște elemente de noutate.”, a declarat la ieșirea de la Ministerul Justuției, Augustin Lazăr.

Augustin Lazăr este primul dintre şefii de instituţii invitaţi luni de ministrul Justiţiei, Florin Iordache, pentru discuţii, care vor viza atât bugetele pe 2017 ale acestor instituţii, cât şi alte probleme ce vor fi analizate după învestirea noului Guvern.

„Întâlnirea de lucru vizează problematica resurselor Ministerului Public, discuţii despre buget şi chestiuni de logistică. Discutăm la ieşire”, a mai spus procurorul general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.