Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producătorii din Piața Rahova își vor putea vinde produsele într-un cort special amenajat

Primarul Sectorului 5, Victor-Cristian Piedone POPESCU, a mers personal într-o vizită de lucru la Piața Rahova, astăzi, 11.11.2020, ora 20.00. În urma acesteia, a dat o dispoziție care presupune montarea unui cort, pentru a veni atât în sprijinul producătorilor care își vând marfa acolo, dar și în sprijinul clienților.

“Nu putem rămâne nepăsători în fața situației cu care se confruntă producătorii care își vând marfa în piețe. Pentru mulți dintre ei, această activitate reprezintă singura sursă de venit. Facem tot ce putem pentru ca aceștia să își vândă produsele în condiții decente, având în vedere temperaturile scăzute din ultima vreme. Nu îi putem lăsa pe oameni în ploaie! Nici pe producători, dar nici pe cetățenii din Sectorul 5 care vin să își cumpere legume și fructe din Piața Rahova.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Victor-Cristian Piedone Popescu.

Activitatea de montare a cortului este în plină desfășurare la ora transmiterii acestui comunicat. Edilul Sectorului 5, Victor-Cristian Piedone Popescu, a anunțat că mâine dimineață, la prima oră, va merge din nou la Piața Rahova, pentru a se asigura că atât cortul, cât și tarabele au fost montate corespunzător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.