Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ȘOCANT Profesor de religie, reclamat la poliție că a lovit un elev în timpul orei: Mama copilului a făcut scandal la școală

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Mama unui elev de 10 ani a reclamat la Poliţie că profesorul de religie i-a lovit copilul în timpul orei de curs, în acest caz fiind deschis un dosar penal, informează, joi, IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

Conducerea şcolii a anunţat Poliţia că mama elevului face scandal în şcoală, reclamând incidentul.

"La data de 25.11.2021, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Alexandria şi lucrătorii Biroului Siguranţa Şcolară au fost sesizaţi telefonic de către conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria despre faptul că, în jurul orei 12,00, mama unui copil de 10 ani, elev în clasa a II-a, a făcut scandal în incinta unităţii de învăţământ pe motiv că profesorul de religie l-a lovit pe fiul său în timpul unei ore de curs din data de 24.11.2021", precizează IPJ Teleorman.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Biroului de Siguranţă Şcolară, iar mama elevului a fost invitată la sediul Poliţiei Alexandria pentru continuarea verificărilor.

Mama copilului a formulat plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, urmând a se propune soluţie prin Parchetul competent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.