Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesor universitar mort după ce a fost injectat cu vaccinul anti-Covid-19: autoritățile au demarat o anchetă

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un profesor universitar din Oradea a murit după ce i-a fost administrată prima doză de vaccin anti-COVID de la Pfizer - BioNTech.

Bărbatul, pe numele său Ioan Dzitac, nu a fost depsitat pozitiv şi, astfel, a primit doza în data de 21 ianuarie, informează Antena3.ro. El a popularizat momentul pe o reţea de socializare.

„21.01.2021: Azi m-am vaccinat la Centrul din Orăşelul Copiilor din Oradea. Organizare foarte bună, totul a fost conform programării. Floare la ureche.

22.01.2021: Totul este OK după Pfizer-BioNTech vaccin”, a scris profesorul pe Facebook în două postări succesive, în ziua în care a primit vaccinul şi, respectiv, în ziua următoare.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă susţine că nu există, în prezent, elemente care să lege decesul profesorului Dzitac de vaccinul Pfizer. Ioan Dzitac a fost rector al Universităţii Agora Oradea. Peste 7 zile ar fi împlinit 68 de ani.

Autorităţile au declanşat o anchetă în urma morţii profesorului iar necropsia urmează să stabilească motivul exact al decesului.

Citește și: Florin Cîțu, criticat în termeni duri de sindicaliști: 'Cum să culpabilizezi o profesie întreagă, cu tonul unui şef abuziv?!'

Universitatea Agora a postat un mesaj în care a menționat: „Profesorul Dzitac a decedat. Este incredibl de dificil să ne gândim că am pierdut un coleg atât de blând, un prieten, un profesor și cercetător briliant. El a fost rectorul Universității Agora timp de opt ani de zile. Odihnește-te în pace, Ioan!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.