Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profitul net consolidat al TBI Bank a crescut cu 58% în 2019, până la un nivel de 22,9 milioane euro

profit

Profitul net consolidat al TBI Bank a crescut cu 58% în 2019, până la un nivel de 22,9 milioane euro, conform rezultatelor auditate, anunță un comunicat, potrivit Mediafax.

TBI Bank a înregistrat anul trecut creșteri peste media pieței în majoritatea segmentelor de business, activele având un avans de 17% comparativ cu anul precedent, până la 465 milioane euro.

În 2019, TBI Bank a acordat credite noi în valoare totală de 336 milioane euro, care au contribuit la creșterea cu 19% a portofoliului consolidat până la 368 milioane euro la finalul anului trecut. În același timp, depozitele TBI Bank au înregistrat un avans de 25% până la 281 milioane euro.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Banca a primit în Europa de Sud-est peste un milion de cereri de credit online și offline și a acordat aproape 500.000 de împrumuturi. TBI Bank s-a lansat pe o nouă piață în 2019, în Polonia.

Randamentul activelor a fost, anul trecut, de 5,3%, randamentul capitalurilor proprii a fost de 20,9%, iar randamentul portofoliului activ a fost de 30,1%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.