Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea în acest weekend

meteo

Vestul și sudul țării sunt sub avertizare COD galben de caniculă și sâmbătă, anunță Administrația Națională de Mteteorologie. Disconfortul termic va fi accentuat în zonele marcate pe hartă, iar indicele temperatură - umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Sâmbătă, 25 iunie, în Banat, Crişana, Maramureş, sudul Olteniei şi al Munteniei şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, vremea se va menţine caniculară, anunță ANM. Se vor înregistra temperaturi maxime frecvent în jur de 35 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură - umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Anunţul făcut de Loteria Română pentru vara aceasta

În Capitală, deosebit de cald cu o maximă ce se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

La munte vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, dar cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi seara când vor fi averse şi descărcări electrice. Ploile vor avea caracter torenţial şi va cădea grindină.

La mare, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 29 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 şi 25 de grade.

Fiul unei judecătoare, trimis în judecată. Care este motivul

Duminică, 26 iunie, va fi în continuare deosebit de cald în apoape toate zonele, iar disconfortul termic, deşi mai puţin accentuat ca în precedentele zile, se va menţine în special în zonele de câmpie din sudul şi din vestul ţării, unde indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra între 28-29 de grade pe litoral și 35 de grade la Călăraşi. Spre seară în partea de vest şi de sud a ţării pe spaţii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice.

În Capitală, dimineaţa, 19-20 de grade şi la amiază, 33...34 de grade cind indicele va atinge pragul critic de 80 de unitati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.