Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoză meteo de ULTIM MOMENT - Surprizele din acest weekend

wallup.net
meteo anotimpuri vreme

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță pentru următoarele zile o vreme în general frumoasă, cu temperaturi maxime care pot depăși pe alocuri 11 grade Celsius. În Capitală, vremea va urmări același tipa, fiind anunțate zile însorite cu temperaturi de până la 9 grade Celsius, conform Mediafax.

"Pe parcusul zilei de sâmbătă, în țară, mizăm pe o vreme în general frumoasă, cu valori termice în jurul celor normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 2 grade în estul Transilvaniei până spre 8 – 9 grade în extremitatea de sud și sud-vest. Cerul va fi variabil cu unele înorări în nord-vest și sud-est, dar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime de sâmbătă spre duminică vor fi cuprinse între -2 și 0 grade, cele mai scăzute valori la polul frigului în estul Transilvaniei", a precizat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul ANM.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Pentru ziua de duminică, meteorologii anunță tot o vreme predominant frumoasă ca aspect, temperaturile urmând să mai crească ușor față de ziua de sâmbătă, astfel încât maximele se vor situa între 1 și 11 grade. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în vestul și sudul României, iar în noaptea de duminică spre luni, minimele vor fi cuprinse între -8 și 4 grade, și acestea în creștere față de sâmbătă spre duminică.

În București vremea se va păstra caldă și însorită. "În Capitală, o vreme în general însorită la final de săptămână, fără probleme, maxima de sâmbătă în jur de 7 grade, iar duminică 8-9 grade Celsius. Nu vor fi înregistrate precipitații", a precizat meteorologul de serviciu.

Pentru zona de munte, în stațiuni, meteorologii anunță o vreme predominant frumoasă, soare, temperaturi în ușoară creștere cu maxime care pot oscila între 4 și 9 grade Celsius pe parcursul zilei, dar nopțile vor mai aduce temperaturi negative: "Nu vor fi precipitați, există probabilitatea apariției fenomenului de ceață dimineața și noaptea în zonele joase", anunță reprezentantul ANM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.