Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza meteo pe o lună de zile: canicula pune stăpânire pe România. Ploaia va fi scumpă la vedere

METEO
meteo alert

Temperaturile în următoarele 4 săptămâni vor fi mai ridicate decât cele normale, iar regimul pluviometric va fi deficitar în aproape toată țara, potrivit prognozei transmise marți de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

6 - 13 iunie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în extremitatea de sud-vest, sud și de sud-est a țării, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în regiunile nordice.

13 - 20 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

20 - 27 iunie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometrc va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales la munte.

27 iunie - 4 iulie

Regimul pluviometrc va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales la munte. Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.