Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Program de formare profesională de tip Executive Education derulat de ASE pentru angajații ROMGAZ

Radu Pop

În cadrul parteneriatului strategic ASE – ROMGAZ, în data de 27 ianuarie a.c. a avut loc deschiderea Programului de formare profesională desfășurat de ASE prin școala de afaceri Bucharest Business School, pentru angajații ROMGAZ în scopul dezvoltării de competențe manageriale. Experiența și expertiza ASE, de peste 30 de nai, acumulată în cadrul programelor Executive MBA coordonate de Bucharest Business School va permite participanților dezvoltarea competențelor necesare susținerii creșterii propriei organizații.

Cele două instituții prestigioase, ASE și ROMGAZ, ce au în comun atât Tradiția și Experiența, cât și Investiția pentru excelența în educație, dau continuitate colaborărilor începute prin inaugurarea Amfiteatrului ROMGAZ din ASE, se arată într-un comunicat de presă.

Alături de cursanții și lectorii din cadrul programului, la eveniment au participat, din partea conducerii ASE, prof. univ. dr. Dorel Mihai Paraschiv - Prorector pentru relații cu mediul economico-social și viața studențească, din partea conducerii ROMGAZ, domnul Răzvan Popescu - Director General ROMGAZ, și domnul Aristotel Marius JUDE – Director General Adjunct ROMGAZ și conf. univ. dr. Vasile Alecsandru Strat, decan al Bucharest Business School, școala de afaceri a ASE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.