Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul de lucru la ghişeele de încasare a taxelor şi impozitelor, prelungit până pe 31 martie

Tourist Informator
Primaria Sector 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat, marţi, că Direcţia Taxe şi Impozite Locale şi-a prelungit programul de lucru cu publicul la ghişee până pe 31 martie pentru a evita aglomeraţia la ghişee.

"Prelungim programul de lucru la ghişeele de încasare de la Taxe şi Impozite Locale. Mai mult de jumătate din locuitorii sectorului nostru şi-au plătit până în acest moment dările către stat. Ştim din anii precedenţi că în această perioadă vor apărea aglomerări de persoane la ghişee, aşa că am decis ca până la data de 31 martie, să prelungim programul până la orele 18.30, de luni până vineri", a scris Băluţă pe Facebook.

El a reamintit cetăţenilor că au ca alternative de plată aplicaţia "Primăria Sectorului 4", ghişeul.ro, serviciul WESTACO din benzinăriile OMV şi cele peste 1.000 de automatele self pay montate în centre comerciale şi supermarket-uri.

Primarul Sectorului 4 a făcut apel la persoanele mai tinere să evite plata la ghişeu, aşa încât cetăţenii mai în vârstă să nu fie nevoiţi să stea în aglomeraţie, punându-şi sănătatea în pericol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.