Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul 'Prima piscină' va ajunge pe masa Guvernului

piscina

Dacă tot există un program „Prima casă” şi un altul „Prima maşină”, hotelierii de la malul mării au găsit soluţia ca să atragă mai mulţi turişti, chiar şi în extrasezon: un nou program guvernamental -„Prima piscină”.

Patronii hotelurilor de la malul mării spun că 30.000 de euro de la Guvern pentru fiecare ar fi suficienţi ca în staţiune să apară 100 de noi piscine acoperite.

Ștefan Bănică jr. a fost DAT AFARĂ de la Antena 1: SCANDAL uriaș la X Factor

Hotelierii din Mamaia consideră că la capitolul piscine cea mai aglomerată staţiune de pe litoral este încă deficitară. Iar această facilitate este tot mai cerută de turiştii care le trec pragul.

„Acum doi ani am încercat să obţinem un proiect european şi se ridica investiţia în jurul sumei de 200.000 euro, însă ne-am blocat pe parcurs datorită birocraţiei", spune Sebastian Puznava.

Membrii ANAT şi ai Asociaţiei Litoral Delta Dunării s-au gândit să întocmească un program pe care l-au denumit sugestiv „Prima piscină". După estimările lor ar fi nevoie de 30.000 de euro, bani de la Guvern, pentru una dintre cele 100 de piscine pe care îşi doresc să le vadă construite în următorii doi ani, potrivit Digi24.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.