Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul secţiilor de vot din Iran a fost prelungit cu patru ore, din cauza afluxului de alegători

iran project
Iran/alegeri

Autorităţile iraniene au prelungit cu încă două ore procesul de votare în alegerile prezidenţiale de vineri, din cauza afluxului mare de cetăţeni care doresc să-şi exercite acest drept, a relatat televiziunea de stat de la Teheran, potrivit Reuters. 'Programul de votare a fost prelungit cu încă două ore, până la ora locală 10 P.M. (17.30 GMT)', a comunicat Ministerul de Interne.

Secţiile de vot au fost deschise la ora locală 8 A.M. (03.30 GMT) şi urmau să se închidă la 6 P.M. (13.30 GMT), însă un anunţ anterior al Ministerului de Interne prelungise programul cu două ore, până la 8 P.M. (15.30 GMT). Alegerile prezidenţiale de vineri sunt, în fapt, un duel între preşedintele moderat aflat la final de mandat Hassan Rohani, care doreşte să continue politica de deschidere spre lume începută prin acordul nuclear cu marile puteri, şi conservatorul Ebrahim Raissi, care promite să favorizeze economia naţională, conform Agerpres.

Înainte de închiderea urnelor, tabăra lui Raissi a denunţat 'nereguli' şi a cerut intervenţia imediată împotriva 'acţiunilor de propagandă ale anumitor responsabili şi partizani ai guvernului' în favoarea preşedintelui în funcţie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.