Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect cu fonduri UE de aproape 4 milioane lei pentru reabilitarea Centrului DGASPC de recuperare a copiilor cu dizabilităţi din Focșani

www.playtech.ro
Centru dgaspc

Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea Centrului de zi de recuperare copii cu dizabilităţi din Focşani al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea, în cadrul unui proiect cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a informat, joi, administraţia judeţeană.

"Am semnat ordinul de începere al lucrărilor pentru obiectivul de investiţii 'Reabilitare energetică şi lucrări conexe Centru de zi de recuperare copii cu dizabilităţi, Corp C1, C2, C3, C4, Str. Cuza Vodă, nr. 52, Municipiul Focşani, judeţul Vrancea'. Investiţia derulată de CJ Vrancea face parte din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon", a anunţat preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma.

Beneficiarii acestei investiţii vor fi peste 100 de copii care primesc lunar servicii de specialitate în cadrul Centrului şi personalul care îşi desfăşoară activitatea în acest imobil, potrivit Agerpres.

În cadrul proiectului, vor fi realizate lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire şi de furnizare a apei calde de consum, înlocuirea centralei proprii, dotarea cu corpuri de încălzire, înlocuirea instalaţiei de distribuţie a agentului termic, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi/sau termice pentru consum propriu cu panouri solare electrice, precum şi modernizarea instalaţiei de iluminat.

Pe lângă reabilitarea energetică, se va lucra şi la reabilitarea acoperişului, refacerea finisajelor interioare şi exterioare şi repararea elementelor de construcţie ale faţadei care prezintă potenţial pericol de desprindere sau afectează funcţionalitatea clădirii, vor fi executate lucrări de recompartimentare interioară, va fi înlocuită instalaţia de apă rece şi canalizare, va fi adaptată infrastructura pentru persoanele cu dizabilităţi, va fi reabilitată instalaţia electrică şi va fi înlocuită tâmplăria.

Valoarea totală a proiectului este de 3.859.342 lei, din care cofinanţarea CJ Vrancea este 51.453 lei.

Durata de execuţie a lucrărilor de reabilitare este de 12 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.