Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect privind amenajarea unui zone de promenadă pe strada Liniei, adoptat de Consiliul Local Sector 6

primarie6.ro
parcul liniei

Proiect privind amenajarea unui zone de promenadă pe strada Liniei, adoptat de Consiliul Local Sector 6.

Un proiect privind amenajarea unei zone de promenadă şi de agrement pe strada Liniei a fost adoptat de Consiliul Local Sector 6 în şedinţa de joi.

Actul normativ aprobă documentaţia tehnică, faza studiu de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii "Amenajare zonă promenadă şi agrement - strada Liniei, tronson str. Lujerului - str. Valea Cascadelor".

Proiectul de investiţie propus urmăreşte realizarea unui parc liniar în cartierul Militari, care va aduce beneficii pentru dezvoltarea socială şi comunitară. Un astfel de parc va genera un cartier mai locuibil, va oferi oportunităţi de recreere pentru tinerii aflaţi în situaţii de risc şi pentru copiii care provin din familiile cu venituri mici.

Obiectivul general al proiectului este "Amenajare zonă promenadă şi agrement - strada Liniei, tronson str. Lujerului - str. Valea Cascadelor", zonă care însoţeşte calea ferată, formând un ax verde de intrare în oraş pe direcţia vest - est. Astfel, transformarea urbană a străzii Liniei presupune o reconfigurare funcţională, spaţială, dar şi socială, care vizează nevoile întregii comunităţi, organizată în aşa fel încât să atragă toate categoriile de vârstă.

De asemenea, realizarea acestui obiectiv de investiţii este ultima etapă a Primăriei Sectorului 6 pentru realizarea parcului liniar cuprins între strada Valea Cascadelor şi bulevardul Doina Cornea.

Suprafaţa totală a terenului este de 87.441 de metri pătraţi, iar cea de amenajare a parcului de 81.290 de metri pătraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.