Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROIECT: PSD vrea să arunce în aer sinecurile din consilii de administrație

protv.ro
marius budai

Indemnizațiile membrilor consiliilor de administrație ale companiilor de stat și ale celor unde statul este acționar majoritar vor fi plafonate la nivelul salariului mediu brut pe țară, potrivit unui proiect de lege inițiat de PSD, anunță Marius Budăi: „Să punem capăt dezmățului”.

„Vedem în ultima perioadă cum discursul lui Emil Boc din perioada 2010, cu , se întoarce tot mai mult la actuala guvernare. Ne-am gândit să le dăm o mână de ajutor, să venim în sprijinul lor, pentru că tot ne-au promis reforme și nu fac nimic. PSD a înregitrat luni la Senat, în calitate de primă cmeră sesizată, un proiect de lege care îi propune plafonarea indemnizațiilor din consiliile de administrațiile ale companiilor de stat și ale celor unde statul este acționar majoritar, precum și numărul de mandate concomitente sa nu fie mai mult de două pe o persoană fizică”, spune Mariul Budăi.

Potrivit acestuia, plafonarea ar urma să se facă la nivelul salariului mediu brut pe țară.

„În acest mod poate își vor da seama guvernanții că vor avea și bani pentru majorarea alocațiilor petru copii Facem apel la PNL și USR să vină lângă noi la această reformă și să eficientizăm chetuirea banului public, astfel încât să punem capăt dezmățului din consiliile de administrație ale companiilor de stat. Dacă nu o vor face, înseamnă că își doresc ca pilele, rudele politice să se înfrupte de acolo în detrimentul pensionalor, copiilor și a salariaților”, conchide Budăi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.