Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Propagandistul-șef` al Kremlinului cere împușcarea comandanților ruși care au permis contraofensiva Ucrainei

The Moscow Times
Vladimir Soloviov

Principalul propagandist al Kremlinului, Volodimir Soloviov, a cerut împușcarea comandanților ruși care au permis contraofensiva Forțelor Armate în regiunea Harkov, potrivit Inforesist.

Asta, după ce săptămâna trecută Soloviov s-a declarat îngrijorat de evoluția luptelor din Ucraina într-o apariție în care poate fi văzut cu vânătăi pe față.

„Sunt totuși îngrijorat. Bineînțeles că ne-ar plăcea ca ai noștri doar să înainteze dar în viață asta nu se întâmplă”, afirmă Soloviov, adăugând că „știința are multe lucruri eterogene”.

În contextul în care negocierile de pace între Ucraina și Rusia sunt blocate, la televiziunea rusă șefa Russia Today, Margarita Simonian, și președintele Comisiei de apărare din Duma de Stat, Andrey Kartapolov, păreau să nege orice posibilitate a reluării unor discuții de pace în urmă cu aproape două luni.

De asemenea, nu cu mult timp în urmă, propagandiștii ruși cereau ca centrele decizionale din Kiev să fie atacate, după ce mașina în care se afla Daria Dughina, fiica lui Aleksandr Dughin, ideologul președintelui rus Vladimir Putin, a sărit în aer în apropiere de Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.