Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proprietarii lui Manchester United se apropie de vânzarea clubului: se așteaptă oferta finală

www.worldsoccer.com
manchester united

Familia Glazer se apropie de vânzarea lui Manchester United, după ce s-a întâlnit săptămâna trecută cu părțile interesate. După cum relatează Daily Mail, discuțiile dintre actualii și potențialii proprietari au avut loc în Manchester și au fost în mare parte pozitive.

Părțile interesate au fost invitate la Jimmy Murphy Centre, folosit de obicei pentru conferințele de presă și activitatea presei, jurnaliștii fiind mutați într-o sală mai mică din recepție pe durata întâlnirilor.

Se' crede că familia Glazer nu este unanimă în dorința sa de a vinde clubul, Joel și Avram fiind în special deschiși la ideea de a rămâne.

Cu toate acestea, intenția unei vânzări se accelerează acum după ce vizita noilor investitori a finalizat "faza 2' a procesului de licitație.

Sir Jim Ratcliffe a fost fotografiat părăsind Old Trafford săptămâna trecută, el și consorțiul său fiind așteptați să facă o a doua ofertă pentru club în zilele următoare.

Șeicul Jassim a trimis, de asemenea, reprezentanți pentru a se întâlni cu conducerea lui United și rămâne favorit pentru a câștiga licitația, având în vedere averea de care dispune.

Se crede că în cursă sunt și ofertanți nedeclarați, dar Ratcliffe și Șeicul Jassim rămân singurele oferte publice, notează Mediafax.

În ciuda discuțiilor pozitive, familia Glazer ține la prețul de 6 miliarde de lire sterline pe care îl cer și care deține cheia tranzacției.

Ofertele inițiale ale celor două părți cunoscute au fost mult sub evaluarea Glazerilor, fiecare dintre ele situându-se în jurul valorii de 4,5 miliarde de lire sterline.

Se așteaptă ca a doua ofertă din partea tuturor părților interesate să fie mult mai aproape de prețul cerut, iar vânzarea se speră să fie finalizată până la sfârșitul sezonului actual.

Pe teren, echipa lui Erik ten Hag se află în fața unui final de campanie interesant, după ce a ajuns duminică în semifinala Cupei Angliei.

United va înfrunta Brighton pe Wembley la sfârșitul lunii aprilie, cu un potențial derby de Manchester, în ceea ce parecă va fi o finală care va trezi mult interes și multă ambiție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.