Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Proprietarul unei farmacii din Canada a fost agresat fizic și verbal pentru că a distribuit vaccinuri anti-Covid: 'Sunt foarte speriat'

Agerpres - Reuters
vaccin protectie

Ramzy Shaker, proprietarul farmaciei Frederick Mall din Kitchener, Ontario susține că a fost agresat fizic și verbal pentru că a distribuit vaccinuri anti-COVID-19.

În timp ce mergea spre locul de muncă, Ramzy Shaker afirmă că a fost atacat: "Dintr-o dată, cineva m-a lovit în cap chiar aici. A țipat la mine și mi-a spus 'Știu că ai dat vaccinul ăla la toată lumea' și a continuat să mă lovească".

Atacul ar fi continuat până când un ofițer de poliție aflat în afara serviciului a intervenit pentru a-l ajuta. Agresorul a fost ulterior arestat, informează ctvnews.ca.

"Chiar îi datorez viața. Dacă nu era el prin preajmă, aș fi fost mort din cauza pumnilor", a spus Shaker.

Proprietarul farmaciei spune că nu i-a fost niciodată frică să meargă la muncă până acum: "Sunt foarte speriat. Am dureri cumplite. Acum îmi păzesc spatele".

"Pe la ora 13.00 a început să tușească și să vomite sânge", a declarat Katrina Liddell, o angajată a farmaciei. "Atunci a trebuit să închidem ușile și să chemăm ambulanța pentru a-l duce la spital".

Asociația Farmaciștilor din Ontario a declarat că agresiunile asupra farmaciștilor au fost în creștere de la începutul pandemiei.

"Deși pot exista dezacorduri în jurul politicii și mandatelor din domeniul sănătății, acest lucru nu dă dreptul nimănui să trateze pe cineva cu lipsă de respect", a declarat Justin Bates, directorul general al asociației.

Shaker spune că, în ciuda durerii și a fricii, va continua să își facă meseria pe care o iubește.

"Mesajul pe care vreau să îl transmit tuturor farmaciștilor este să fie atenți, să aibă grijă", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.